Jeg er flyttet!

Modeserie i Femina

Jeg vil lige dele et smugkig på den modeserie jeg fornylig lavede for Femina, som netop er ude og vidst nok også står på kioskhylderne et par dage endnu. Jeg er ret vild med de forskellige festlige hverdags-looks som min dygtige veninde Nanna stod for at have sammensat 🙂

Udover en masse lækker mode er Femina i denne uge i øvrigt også fyldt op med masser af inspiration til julens adventskranse og dekorationer, som jeg planlægger selv at gå i gang med i den kommende weekend.
img_4846img_4842 img_4844

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er flyttet!