Modeserie i Femina

Selvforkælelse op til jul

I dag var jeg en tiltrængt tur forbi min frisør Coiffure Diamond, som sørgede for at klippe mine slidte spidser lige og fine igen. Som I nok kan se, er mit hår ikke blevet farvet virkelig længe og trænger i den grad også til at der skal ske et eller andet, men det bliver lige en dag, hvor jeg kan få Havana passet i mens, da det både vil være lettest for mig og sundest for hende at blive hjemme.

Inden frisøren havde vi lige været en tur hos lægen, hvor Havana fik sin 5 måneders vaccine, så jeg krydsede inderligt fingre for at hun ikke skulle lade sig påvirke så meget af den og blive pylret. Heldigvis klarede hun det super fint, så det var ingen problem at have hende med.
Når jeg endelig havde besluttet at der skulle lidt selvforkælelse til, betyder det rigtig meget at der blev vist hensyn til Havana og afsat tid til at jeg også kunne amme hende undervejs uden stress. Når det lykkedes en dygtig frisør at forene det eksklusive med det børnevenlige, ryger der lige endnu mere begejstring med på vejen til at det bliver en god oplevelse 🙂

cdNu er det jo d. 1. december i morgen, så i anledningen af julen, lod jeg mig lige forkæle lidt ekstra med de fine gaveæsker fra min yndlings hårplejeserie Moroccanoil. Det bliver skønt at forsøde tilværelsen henover de kolde måneder med ekstra pleje til både hår og krop. Det gør vel ikke noget at tage lidt forskud på julen, når man ellers 4 ud af 5 dage render rundt med med håret oppe i den klassiske “jeg-er-på-barsel-knold”?
img_4904 img_4908img_4906

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Modeserie i Femina