5 klamme ting der ikke generer dig efter du er blevet mor

NeoNate Babyalarm med video

Da jeg først begav mig ud i junglen af babyudstyr, var jeg slet ikke klar over hvor meget forskelligt jeg skulle til at navigere rundt i og hvor mange fancy dippedutter jeg ville komme til at stifte bekendtskab med.

img_4700 img_4817
En af de mest fancy af slagsen er babyalarmen fra NeoNate, hvor babyenheden er udstyret med et videokamera, som gør det muligt både et se og høre sit barn, når det sover til middag eller hvis det sover på eget værelse om natten.

Det er muligt at koble videofunktionen fra, så den fungerer som en helt almindelig babyalarm kun med lyd. Så inden jeg kunne udtale mig om, hvorvidt videoen er en smart idé eller ej, har jeg selvfølgelig afprøvet og testet begge dele.

Man kunne fristes til at mene at det måske er lidt overflødigt med en videoforbindelse, fordi lyden af en grædende baby fra en barnevogn som oftest er tegn på, at babyen er vågen og bare gerne vil hentes – og allerhelst lidt tjept.

Men efter jeg også har anvendt videoforbindelsen, kan jeg konstatere at det altså ikke er hver gang baby giver lyd fra sig, at den vil hentes og løftes op – i hvert fald ikke vores 😉 For tit falder hun i søvn igen kort tid efter, hvilket betyder at jeg ikke behøver at farer ud efter hende, når jeg på skærmen kan se at hun egentlig ikke rigtig er vågen endnu, og måske bare skulle rykke lidt på sig.
Derudover er der en talk-back funktion, som gør at jeg fra forældreenheden, i ægte walkie-talkie-stil, kan tale til hende, hvis hun bare skal beroliges lidt.

Når jeg fra forældreenheden samtidig kan holde øje med temperaturen der hvor hun står og om hun f.eks. skulle være kommet til at trække dynen over hovedet eller huen ned over øjnene, må jeg sige at jeg er blevet rigtig godt tilfreds med den og bruger nu udelukkende alarmen med videofunktionen tilsluttet.

Begge enheder er trådløse og der medfølger en klips som gør det let at sætte babyenheden fast på barnevognen. Overvåger man baby med både lyd og video har den en rækkevidde på 300 meter, og kobles videoen fra øges rækkevidden helt op til 800 meter. Der er 8 infrarøde kameraer som giver et skarpt billede, selv hvis der er mørkt i barnevognen eller i værelset hvor hun sover, så alt i alt en ret fantastisk babyalarm efter min mening.

NeoNate 8000DV baby monitor kan købes i Ønskebørn i Randers eller online lige her.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 klamme ting der ikke generer dig efter du er blevet mor