NeoNate Babyalarm med video

Støt Anja og heksebørnene

56c5cd7384ae16609bd4df2e-1456149003545Det var med en klump i halsen og dyb respekt jeg tidligere på året så den hjerteskærende dokumentarserie på DR2 om “Anja og heksebørnene”, som handlede om den danske ildsjæl, Anja Ringgren Lovén, der står bag organisationen Din Nødhjælp.
Kort fortalt, til de der ikke kender historien, arbejder Din Nødhjælp i Nigeria på at redde forladte og udstødte børn, der anklages for at være hekse – og som konsekvens heraf enten bliver forladt, tortureret eller slået ihjel.

Jeg støtter naturligvis selv og vil ligeledes på det kraftigste opfordre mine læsere til at støtte Din Nødhjælp. Hvis man har lyst til at kombinere støtten med en julegave til sig selv eller en kvinde man holder af, vil jeg blot tippe om en måde hvorpå det kan gøres.
I samarbejde med Nü Denmark har Din Nødhjælp nemlig lanceret et skønt tørklæde, som det jeg har på, hvoraf 100 kr. fra hvert solgt tørklæde går ubeskåret til organisationen. Tørklædet koster 299 kr., så om det er mandelgaven til tøsejulefrokosten, gaven til din søster, mor eller veninde, vil du med garanti gøre modtageren glad og samtidig være med til at gøre en forskel i arbejdet for Anja og børnene. Tørklædet forhandles naturligvis i alle Nü butikker landet over.
img_5023 img_5028Udsendelserne er desværre ikke længere tilgængelig på DR, men du kan se et klip om redningsarbejdet her.

4 kommentarer

 • Julie

  Blot lige til info, så har jeg netop været inde i butikken i Aalborg, hvor de desværre ikke forhandlede tørklædet. Så det er altså ikke alle butikker, der har det. Virkelig ærgerligt, for ville super gerne have købt det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Øv hvor ærgerligt Julie, sikke en skam – du kan evt. forsøge at kontakte butikken i Randers på tlf. 87 12 06 96, så kan de muligvis sende et til butikken i Aalborg 🙂

   Kh. Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Rigtig godt og meget relevant indlæg! Hvor er din fine kjole fra? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Tak skal du have Line 🙂 Kjolen er en gammel sag fra Mango.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NeoNate Babyalarm med video