Støt Anja og heksebørnene

Gaven til manden

Har du stadig ikke fundet gaven til manden i dit liv, får du lige dagens tip med fra mig om en virkelig flot julegaveidé fra det danske brand About Vintage, som fører en række lækre herreure til rigtig gode priser.
about-vintageJeg har modtaget uret her i gave, så jeg kan lægge det under juletræet til et rimeligt heldigt asen juleaften. Hvem den heldige bliver vil jeg dog ikke røbe, i farer for at vedkommende skulle klikke sig herind forbi og læse med inden den 24.

Min favorit som jeg har valgt blandt de mange flotte ure er dette, som efter min mening er så klassisk og tidsløst at jeg sagtens ville kunne se det om håndleddet på både min kæreste, min bror, min far og min morfar. Så om uret ender med at gå på omgang må tiden vise 😉 Om ikke andet glæder jeg mig til at overrække en så flot gave, der tilmed kommer i en rigtig lækker æske.
Så hvis du endnu ikke har styr på gaven til manden i dit liv, så spring lige forbi www.about-vintage.com og lad dig inspirere.
about-vintage2 about-vintage1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Støt Anja og heksebørnene