Glædelig jul

Godt nytår venner

Har I styr på alle detaljer til festen i aften? Hvis ikke, og I lige mangler det sidste til at pifte festen op, så skynd jer en tur i Bilka inden de lukker – de har nemlig de her ret fancy nytårshatte som alle da bare må eje …
skaermbillede-2016-12-27-kl-14-31-58Er du den mere vågede type, så er der naturligvis også noget til dig. Bunny-ører og butterfly! Hvad siger du så? Og endda kun til 30 kr. 😀

skaermbillede-2016-12-27-kl-14-32-26skaermbillede-2016-12-27-kl-14-33-07
På min jagt efter kransekagen til midnat kom jeg lige i tanke om at jeg ikke har fået kastet det klassiske tilbageblik på året der gik. Jeg har været fanget i en eksamens-osteklokke de sidste par dage, så jeg har slet ikke fået skænket det en tanke, selvom jeg altid synes det er hyggeligt at tage afsked med et år på den måde.

Men I må lige have det tilgode til vi er sprunget ind i 2017, for jeg skal til at ud af døren og hente vores mad og vores gæster. Vi skal være sammen med vores gode venner og deres lille søn, så det bliver bare stille og roligt, hvilket passer mig glimrende!

Rigtig godt nytår derude og pas på jer selv – vi skrives ved 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glædelig jul