Nytår 16/17

2017 skal have glimmer på!

Mens den lille tog sig årets første lur efter en sen nytårsaften, fandt jeg en hindbærsnitte og min nyeste bog Papmaché reglen af Hella Joof frem. Jeg havde ønsket mig den til jul, hvor min storebror var så sød at imødekomme mit ønske, og siden har jeg glædet mig helt vildt til at tage hul på den med god samvittighed (efter min eksamensopgave er blevet afleveret)
Hella er jo genial! Både klog og sjov og inspirerer mig enormt meget til at lave nogle lidt anderledes nytårsforsæt i år. Mange af hendes betragtninger og erfaringer er spot on og gjorde at jeg flere gange var ved at vække Tornerose på billedet, fordi jeg sad og småklukkede lidt af grin.

Et af mine nytårsfortsæt tager afsæt i Hellas regel “Glimmer-reglen” som kort sagt går ud på at man mentalt drysser glimmer ud over alle de gode ting i hverdagen, så man husker at værdsætte og glæde sig over alle de små, men glade og smukke ting der sker hver dag, hvis bare vi husker at bemærke dem – som eksempelvis den smukke solopgang, som den der er her til morgen, når ens barn gider at sove længe eller når bageren har tilbud på hindbærsnitter 😉

Selvom jeg endnu kun er halvt igennem bogen, vil jeg allerede gerne anbefale den, hvis du sidder derude og mangler lidt hyggeligt at fordybe dig i her i de kolde måneder 🙂
5337img_5334

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår 16/17