2017 skal have glimmer på!

Tilbageblik: Året der gik 2016

2016 har været et yderst begivenhedsrigt år i mit personlige liv, så jeg har glædet mig lidt til at mindes de gode stunder og se tilbage sammen med jer. Faktisk har jeg været nødt til lige at gå tilbage i kalenderen for at huske alt det som min ammehjerne i mellemtiden allerede har glemt, men jeg tror efterhånden jeg har husket det hele.
Der er naturligvis ikke nogen tvivl om at højdepunktet var da jeg blev mor til Havana, men eftersom hun først kom halvvejs inde i året bliver tilbageblikket her lige i kronologisk rækkefølge.

.. I kan i øvrigt læse eller genlæse mine 2015 Highlights her

Året 2016 blev skudt i gang med nytårsaften og ferie i Miami sammen med Mark, efter vi netop havde offentliggjort for familie og venner at vi ventede os en lille guldklump. Læs eller genlæs her.
miamicollage
Da vi kom hjem igen var det til scannings-nyheden om at guldklumpen i maven viste sig at være en lille pige – og jeg var simpelthen så lykkelig!
baby-collage
I foråret var mine dage var fyldt op med skolen i Aalborg med de tre dejlige piger på billedet nedenfor til venstre og arbejde med bl.a. de søde og seje piger til højre. Se flere før og efter billeder af mine klienter her, her, her og her.
collage
Jeg fik også gennemført mit første Fit Før Fødsel-forløb for en gruppe gravide kvinder, som jeg selv havde fornøjelsen af at vokse sammen med.
fit-foer-foedsel-collageJeg uddannede mig desuden TRX-instruktør og dyrkede en masse fantastisk gravid-yoga sammen med Sally Bøye.
trxyogacollagePå min 24 års fødselsdag i februar gav Mark mig en forlænget shoppeweekend i London, som vi tog på i marts. Her blev der købt stort ind til babypigen (og ret meget til mig selv også..)
londoncollageJeg tilbragte også en hel dag med masser af forkælelse og kvalitetstid sammen med min mor til IN Live, som jeg allerede glæder mig til at gentage i år.
in-collageMine overdrevet dejlige veninder tog fusen på mig og afholdte det fineste babyshower, som får mine tænder til at løbe i vand når jeg genser billeder af det kagebord de havde bikset sammen. Det var for mig en helt speciel dag, hvor jeg følte mig enormt heldig over at have så gode mennesker i mit liv.
babyshower-collageSenere forvandlede en afslappende ferie på Ibiza sig lidt uventet til en kulturel storbyferie i Milano fordi jeg ikke havde helt styr på rejsereglerne der var gældende som gravid…
milano-collageMen til Ibiza kom vi dog heldigvis også til sidst 🙂
ibiza-collageDen 21. maj åbnede vi dørene til Fitness Studiet nr. 2, som krævede hårdt arbejde op til, men som bestemt var det hele værd da lokalerne og alt udstyret stod klar på åbningsdagen og blev taget super godt imod.
fitness-studietcollageEn uge inden termin nåede jeg lige at få taget billeder til Vores Børn magasinet Gravid, som kom på gaden senere i august.
gravid-collageDen 28. juni skete så det vi havde ventet i spænding på så længe. Vores øjesten, lille Havana, kom til verden efter en relativ hurtig, men alligevel hård fødsel uden medicinsk smertelindring, som jeg havde ønsket mig. Jeg har aldrig været så stolt af mig selv som i det øjeblik den lille fidus kiggede op på mig for første gang med sit lille krøllede ansigt. Det var ubeskrivelig kærlighed ved første blik og kærligheden vokser sig kun større dag for dag. Læs eller genlæs min fødselsberetning her.
havana-collageI juli lancerede jeg min smykkeserie Havana Jewels og åbnede samtidig min egen webshop havanajewels.dk, hvor mine armbånd i dag forhandles.
havanajewelscollageI august gik jeg til reeksamen og genoptog (efter mange overvejelser) mit grafisk design studie i september.

1. september flyttede vi også fra lejligheden i byen til et dejligt boligkvarter i et hus med børneværelse, parkeringsplads!, og en stor terrasse der stensikkert bliver et hit til sommer og hvor vi efterhånden er blevet rigtig godt tilpas med at bo 🙂
huscollageDen 25. september blev Havana døbt og vi holdte en uforglemmelig og dejlig fest for familien og vores venner hjemme i min mors have.
da%cc%8abcollageFitness Studiet gik i oktober måned også fra at være to til tre, da vi overtog crossfit afdelingen i Muscle Therapy på Udbyhøjvej 113 i Randers. Jeg har endnu ikke selv haft tiden til at komme igang derude, men jeg har ambitioner om at starte op på holdene derude her i det nye år, for at finde ud af om jeg har en crossfitter gemt i maven.
mtcollage
Jeg lavede også en modeserie for Femina, hvilket der blandt andet kom nedenstående billeder ud af.
femcollageSom så mange andre faldt jeg i år også pladask for den norske ungdomsserie Skam, lyttede utrolig meget til Justin Bieber og følte mig en lille smule gammel under begge dele, men gjorde det alligevel fordi jeg ikke kunne lade være.

Derudover var det også året hvor min bror blev 25 år, min mor rundede 50 år, min morfar blev 80 år og min søster blev 18 – så vi har også fejret en masse gode store fødselsdage i familien. Jeg har lært nogle nye og rigtig skønne piger og deres børn at kende gennem min mødregruppe, som vi selv har sat sammen på kryds og tværs. Jeg har været i sommerhus med mine bedste veninder og vi har gået til babysvømning med den bette og derigennem også lært nye mennesker at kende.

Men i det store hele har første halvdel af året gået med at være gravid og næste halvdel gået med at være mor, som klart er de største omvæltninger der er sket i mit liv nogensinde. Jeg er derfor meget taknemmelig for året 2016, som på alle leder og kanter har været mindeværdigt og ret fantastisk når jeg lige ser tilbage.

Med store forventninger ser jeg spændt frem til hvad 2017 kommer til at byde på af oplevelser.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2017 skal have glimmer på!