Tilbageblik: Året der gik 2016

Karma Sushi

I går aftes var Mark og jeg ude at spise sammen for første gang uden Havana. Vi har været ude at spise en del gange det seneste halve år, men hun har altid været med os, så det var egentligt rart at kunne nyde en aften ude alene, mens hun blev passet hos min mor. Det var næsten helt mærkeligt at kunne sidde lige så stille i ro og mag og nyde maden og tale sammen uden at blive afbrudt af at skulle trøste, skifte eller amme. Så det må vi helt klart blive bedre til at gøre noget mere i fra nu af! Det er jo vigtigt at huske at pleje parforholdet, selvom der er kommet en lille til.

Vi spiste på Karma Sushi i Aarhus som nu ligger i Frederiksgade i nogle ret skønne, store lokaler der var pænt indrettet og havde hyggelig dæmpet belysning. Der var venlig betjening og maden var lige så indbydende og lækker som den ser ud til på mine billeder – så alt i alt en vellykket første babyfri-date med tid til både forret, hovedret og dessert, som alt sammen smagte virkelig dejligt 🙂 Vi kommer helt sikkert snart igen!
img_5394 img_5397 img_5400-1 img_5405 img_5407 img_5413 img_5417img_5422

2 kommentarer

 • Mette

  Hej Emilie – hvor er leopard trøjen fra? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Mette 🙂
   Den er fra YAS (fra vero moda)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilbageblik: Året der gik 2016