Ebay tip: Baby Mokkasiner

Nike fristelser

Jeg har fødselsdag i denne uge og har for første gang (nogensinde tror jeg?) haft svært ved at komme på, hvad jeg kunne ønske mig. Så jeg strøg lige ind forbi sportmaster.dk for at se om der var kommet nogle Nike nyheder der var værd at lade sig friste af – og det var der naturligvis.
nikecollage1. Lyserød løbetrøje trøje her / 2. Sports bh her / 3. Hvid logo t-shirt her / 4. Sort hættetrøje her /
5. Sorte tights her / 6. Grå fleece jakke her

Jeg er en kæmpe sucker for hættetrøjer og den sorte jeg fandt med den høje hals ser ret lækker ud for sådan en frossenpind som mig. Men jeg fik også øje på den lange grå, som jeg i forvejen har i en anden farve, der var sat ned med -30% (og i øvrigt kun var tilbage i min størrelse!) Så jeg blev helt i tvivl om hvilken en der ville bringe mest glæde. Den lyserøde løbetrøje er virkelig også fin og med matchende sports bh er den nu også tilføjet som et potentielt ønske til min liste. Nr. 5 her i collagen er egentlig mere et tip end et ønske, for jeg købte dem nemlig til mig selv i sidste måned og de har vist sig at være mine hidtil aller bedste trænings – og løbetights. Modellen hedder Power Epic Lux Tight og er alle 700 kr. værd, hvis nogen af jer mangler sådan et par.
Husk i øvrigt at Sportmaster har gratis fragt og retur på alle ordrer. (Det kan vi godt li’)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ebay tip: Baby Mokkasiner