Fastelavns Flamingo

A golden state of mind

yellow
Den 1. marts og ifølge kalenderen nu officielt forår – YES! Jeg håber at vejret følger kalenderen og snart giver os nogle lidt lunere dage igen, det synes jeg vi trænger til. Om det er fordi påsken også snart banker på døren, at jeg pt. føler mig inspireret af farven gul, ved jeg ikke, men fin er den altså – også i denne sæson 😉 Jeg glæder mig til at se hvad marts måned byder på, for min kalender er indtil nu stort set tom og det føles skønt at have en masse tid til at fordybe sig og bare være tilstede i nuet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fastelavns Flamingo