Jane Kønig Love Tag

Nye løbesko til foråret?

nike-airzoomJeg har lige spottet de her lækre løbesko blandt nyhederne på nike.com, som man kunne fristes til at tro var special designet til mig, i yndlingsfarven lyserød! Jeg er helt hooked. Selvom jeg på ingen måde mangler hverken løbe – eller træningssko, er jeg virkelig fristet til at bestille dem hjem med det samme, for jeg synes simpelthen de ville være så fine at løbe foråret imøde i. Ville de ikke? Hvis I synes de er lige så pæne som jeg gør, kan I finde dem her. (Men undlad venligst lige at bestille alle str. 38, mens jeg stadig overvejer 😉 )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jane Kønig Love Tag