Chunky knit & silver skirt

-20% på boligartikler fra Ellos

Godmorgen d’damer 🙂 Inden jeg drøner ud af døren og til fødselsdag hos min mor, vil jeg blot lige tippe om at det i dag, og kun i dag, er muligt at spare -20% på alt boligtilbehør med koden 355431 på Ellos.dk. Nedenfor har jeg samlet nogle af mine nuværende favoritter, som I måske kan lade jer inspirere af.
Som sagt gælder tilbuddet kun til og med i dag den 16. marts, så skynd jer ind og se om der er noget I skal pifte boligen op med her til foråret, mens der er gode besparelser at hente.
Jeg ønsker jer en dejlig dag!
bolig-ellos

1. Ryatæppe her / 2. Rullebord her / 3. Marmorbræt her / 4. Blomsterkrukke her / 5. Interiørspray her / 6. Sengetæppe her / 7. Papirspose her / 8. Håndsæbe her / 9. Vase her / 10. Bakke her / 11. Timeglas her / 12. Kurv her (Indeholder affiliate)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chunky knit & silver skirt