Samsovning

Klip i kørekortet

Det lyse forårsvejr smitter positivt af på mit humør og prikker ret meget til min shoppelyst, hvilket kommer virkelig ubelejligt, da jeg i går åbnede min e-boks til et billede af mig selv fanget i en trafikkontrol sammen med en fartbøde på forbandende 3.500 kr.!!!  Scheisse man, hvor er det dumt!

Endnu en påmindelse til mig selv om at blive bedre til at komme ud af døren i ordentlig tid, så jeg ikke altid skal haste afsted og tilsyneladende køre alt for stærkt. Det skal åbenbart først gøre ondt i pengepungen og kørekortet (som desværre nu har fået sit første klip) før jeg fatter det. Men så kan jeg sgu lære det! Det er alt for farligt og dyrt ikke at overholde fartgrænserne. Fy-fy … Er det egentlig ikke noget med at man kan få sin bøde reduceret, hvis man er studerende? Det må jeg lige få undersøgt.

Så altså, nedenstående lækre forårssager der ellers lå så pænt og ventede i min indkøbskurv på boozt.com, får lige lov at ligge lidt længere, indtil jeg kan retfærdiggøre og få råd til at erhverve mig bare en procentdel af det.

emiliejacquelinecollage1. Nederdel her / 2. T-shirt her / 3. Flæse skjorte her / 4. Mønstret kjole her / 5. B&O Play her / 6. Slippers her / 7. Solbriller her / 8. Nederdel her / 9. Sweat her / 10. Hvid skjorte her / 11. Leo taske her / 12. Stribede bukser her / 13. Guldkæde her / 14. Rød/beige sandal her / 15. Buksedragt her (indeholder affiliate)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Samsovning