Klip i kørekortet

Forfulgt af uheld

giphy-1Bedst som jeg havde brugt torsdagen på at ærgre mig over den latterlige fartbøde OG et klip i mit kørekort, sker der fredag aften det der bare ikke må ske, når man ikke liiiige har været så god til at få lavet en backup af sin telefon det sidste lange stykke tid. Der sker simpelthen det, at min iphone, uden varsel, bare ligger sig til at dø i min hånd og derefter er fuldkommen umulig at genoplive.
Selve telefonen kan selvfølgelig erstattes eller forhåbentlig repareres, men det der gør så unægtelig ondt i mit hjerte er, at jeg dermed også har mistet samtlige billeder og videoer af Havana fra hun blev født og op til i dag. Altså de første 9 måneder af hendes liv – og jeg kan næsten ikke rumme det! Vi sad fornylig og så nogle af videoerne fra hun var helt lille og blev mindet om hvor meget der er sket på så kort tid, hvor vi efterfølgende hurtigt blev enige om at det var uvurderligt at have den slags. Og nu er det hele bare GONE!

Når teknik-idioten her, hverken har haft tid eller overskud til at få sat sig ordentligt ind i diverse iCloud, iTunes, sikkerhedskopiering og hvad det ellers hedder, beder jeg vel selv om at det en dag skal gå galt. Det er bare relativt svært at tilgive sig selv for. Jeg må gå i gemmerne og hente alt ned hvad jeg har delt af hende her på bloggen og på min instagram, for bare at have lidt.

Nå men efter jeg så har sørget hele weekenden inkl. mandag over tabet af mine billeder, sidder der tilsyneladende en eller anden et sted, og morer sig gevaldigt over alle de dumme ting jeg foretager mig. For i dag lykkedes det mig at toppe det hele med at få en p-bøde, mens jeg var inde at træne.
Havana sov for en gangs skyld helt eksemplarisk under hele min træning, så jeg er i godt humør og alt er godt, indtil Mark helt henkastet spørger om det er bevidst jeg holder ved siden af den parkeringsplads som vi i forvejen betaler for at have til rådighed?! Det er det selvfølgelig ikke, så jeg stormer ud til bilen med tasker og baby på armen til en gul hilsen i forruden der siger be’ om 750 kr. For fuck sake altså!

Jeg mindes ikke at have gjort noget, for at fortjene så dårlig karma – men et eller andet må jeg da ha gjort grueligt galt.

Først en bøde på 3.500 kr. dernæst udbetaling til ny iphone og så lige toppet med en p-bøde på 750 kr. – det er penge der ikke er skideskægge at betale, når man i forvejen fortsat lever på en herresløj SU, men de kan selvfølgelig tjenes hjem igen, modsat billederne og videoerne der er uerstattelige for mig.

Så kæmpe øv og mega meget ynk og selvmedlidenhed her fra mig – det beklager jeg! Men alt ovenstående krydret med en nerve i klemme i nakken, resulterer ikke ligefrem i særligt prangende humør, vel..

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klip i kørekortet