Forfulgt af uheld

Havana for POMPdeLUX

For et par uger siden var Havana og et par andre små søde poder afsted for at få taget billeder for Pomp De Lux, som til min store glæde nu også har tøj helt ned til str. 62, så de helt små også kan være med.
Jeg synes at samtlige styles fra deres Little kollektion (62-92 cm.) er noget så bedårende og alt kan fint mixes på kryds og tværs.

Hun var så heldig at få foræret de fine sæt tøj, hun blev fotograferet i, så det var jo en skøn fornyelse til hendes forårsgarderobe. Se lige det lille tylskørt! Her kan man da tale om max sødhed.
Uden det skal lyde som en reklame, hvilket dette ikke er, bemærkede jeg hurtigt at tøjet er i en virkelig skøn kvalitet og priserne er egentlig ikke urimeligt høje, som jeg ellers tit oplever, hvis kvaliteten skal være i orden. Så PompDeLux.dk er helt sikkert et sted jeg vil huske at gå på udkig i fremtiden også.

Fotografen og pigerne på opgaven var simpelthen så søde og gjorde det til en hyggelig og sjov oplevelse for alle – og så er det jo ingen sag at være babymodel for en dag. Her er et par af billederne 🙂
havana01havana0217834017_1498190240200250_3685643326136021825_o img_5868img_5864Hvis nogen er interesseret i at se de mange fine ting online, kan det gøres lige her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forfulgt af uheld