Havana for POMPdeLUX

Påskesjov i Klatreparken

17948266_10211973137059485_1696286486_o
I anledningen af påsken, havde jeg sat mig for at arrangere en sjov udendørs aktivitet for min familie uden for de vante rammer, for at gøre noget anderledes end hvad vi plejer til den traditionelle påskefrokost.
Så vi tog en smuttur ud til Klatreparken, der ligger i skønne skovomgivelser i Langå ved Randers, tæt på hvor vi bor.

Vi blev mødt af en sød instruktør, der sørgede for at vi blev udstyret med seler og hjelme, gav os en brief om hvordan det hele fungerede og så blev vi ellers sluppet løs i trætoppene, som de abekatte vi er 😉17949834_10211973136299466_510827985_oKlatrebanerne var opdelt i 7 separate baner i fire forskellige niveauer; Mini banerne, Grøn bane, Blå bane, og til sidst den mest udfordrende og vilde, Rød bane.

Det var fedt at se hvordan flere børnefamilier med frygtløse børn helt ned til 6 år gav sig i kast med udfordringerne mellem træerne på de mindst krævende baner. Det fik mig helt til at glæde mig til når Havana bliver stor nok til at komme med os derud og lege – men lige denne gang blev hun hjemme og hyggede sig med sin farmand.
17916424_10211973135859455_2055582685_o 17948507_10211973135979458_1873564778_oMine søskende, far og jeg fik hurtigt et par virkelig sjove timer til at gå, hvor vi fik testet balancen og fundet vores indre Tarzan og Ninja Worriors frem og vi har allerede aftalt at tage afsted igen, når vejret bliver endnu bedre her til sommer. Jeg tænker også at det ville være en virkelig sjov og oplagt aktivitet at tage venindeflokken med ud til, så det må jeg lige få dem overtalt til.

Så hvis du befinder dig i eller omkring Randers, mangler en aktivitet her i påsken eller til en anden anledning, har mod på en udfordring der kombinerer skovtur og action, har Klatreparken altså mine varmeste anbefalinger for både store og små 🙂
17950033_10211973136739477_1239105192_o

4 kommentarer

 • Sofia

  Hej Emilie. Det ser virkelig sjovt ud. Vil gerne overraske min kæreste med sådan en dag, men er gravid. Jeg har skrevet til klatreparken selv, om det er muligt som gravid. De mener at man godt kan, men alt er selvfølglig på eget ansvar. Hvad vil du mene?
  Knus 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Sofia,
   Det var det virkelig også – og genial idé til en date med kæresten også, er sikker på I ville få en god oplevelse sammen 🙂

   Dog ville jeg personligt vente til efter en graviditet med at tage afsted. Jeg ville nok være for påpasselig med en baby i maven – og det tror jeg ville tage lidt af fornøjelsen. Som Klatreparken selv skriver, vil det jo være på eget ansvar, men jeg ville ikke løbe risikoen.

   Tænker det kan være en god overraskelse til din kæreste, når jeres baby engang er kommet til verden og du føler dig frisk til det. Der vil du måske også opleve at en kærestetur vil være endnu mere tiltrængt end nu – og stort tillykke med graviditeten i øvrigt 🙂

   Knus fra Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • VenterPaaVinBlog

  Hvor er du modig, de har fået en i Aalborg Zoo hvor jeg var igår, bliver højdeskræk bare af at kigge på (;

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Jeg ved Klatreparken også har en afdeling i Aalborg, men ved ikke om det er den der ligger i zoo eller om det er en anden?
   Haha, ja sådan kan man jo godt have det 🙂 Jeg er vild med højderne og en god udfordring!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Havana for POMPdeLUX