Påskesjov i Klatreparken

IN Live 2017

I weekenden gentog min mor og jeg sidste års forkælelsesdag til eventet IN Live, som vi også var til omkring samme tid sidste år på Hotel Comwell i Aarhus.

To af de workshops jeg fandt mest interessante sidste år, om rejser og træning, virkede desværre til at være sparret væk i år, så det synes jeg var lidt ærgerligt. Men bortset fra det, var det en lige så hyggelig dag som sidst med fin inspiration og lidt lækkert mad og drikke – og vigtigst af alt, kvalitetstid med min dejlige mutti.
img_0817img_0804img_0806 img_0808

img_0788-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskesjov i Klatreparken