C:C Christensen Event

Min første mors dag

Når der kommer børn ind i ens liv er der nærmest dagligt en ny “første gang” af en eller anden slags. Som mor er det en kæmpemæssig glæde at få lov at opleve alle de små som store første gangs begivenheder, uanset hvad end det er.

I dag kunne jeg for aller første gang holde mors dag og selv blive fejret som mor og det føles jo intet mindre end fantastisk! Mark havde hjulpet Havana med at skrive et sødt kort og købe en flot buket blomster, som lige nu står så fint på bordet og minder mig om hvor heldig jeg egentlig er, at få lov at være mor til vores lille skat.

Glædelig mors dag til alle de seje, stærke, smukke og skønne mødre derude – I gør det godt ❤️

img_1340 img_1387 img_1409 img_1442 img_1453img_1463

img_1440

Skjortekjolen jeg har på, er forresten den jeg nævnte i forrige indlæg fra ICHI. Den er allerede blevet brugt så flittigt at jeg håber at kunne noget lignende i samme længde også med korte ærmer – for det er altså virkelig noget jeg elsker. Havanas dragt er fra ZARA 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

C:C Christensen Event