Filippas barnedåb

Nu med vuggestueplads

img_2921Jeps, jeg modtog fornylig et brev om at vi endelig havde fået tildelt en vuggestueplads til Havana med start pr. 1. august. Det viste sig dog ikke at være nogen af de to vuggestuer vi havde sat på vores ønskeliste, så til at starte med var jeg lidt træt af situationen. Det var dog trods alt et sted med integreret vuggestue/børnehave, magen til dem vi havde søgt plads i, bare en lille smule længere væk fra hvor vi bor. Så jeg tænkte at vi hellere måtte undersøge tilbuddet, frem for at vente på en af de ønskede pladser skulle blive ledige.

Vi tog derfor ned og besøgte vuggestuen, hvor vi heldigvis blev mødt af en super sød og imødekommende pædagog fra stuen, der tog sig god tid til at vise os rundt og fortælle om stedet. Så det var et yderst positivt besøg og med en god mavefornemmelse da vi gik derfra, så der gik ikke længe før vi takkede ja til pladsen.

Et par dage efter blev jeg ringet op af pladsanvisningen, som nu kunne tilbyde os en plads samme sted, bare en måned tidligere, altså fra d. 1. juli. Det var jo pludselig liiige om lidt, så mor her skulle lige overveje det en ekstra gang eller to. Efter at have snakket med vuggestuen, blev vi enige om at fastholde tidspunktet til den 1. august, da der i juli måned, pga. sommerferien, ville være fællespasning med børn og pædagoger andre steder fra, i en helt anden vuggestue. Så for at undgå at skulle lave to indkøringsperioder pga. skiftet, blev det altså først til august som først aftalt. Pyha .. Så kunne jeg lige strække tiden med hende hjemme lidt længere 😉

Det betyder altså nu, at der er kommet en tidshorisont på hvornår min barselsbobbel skal springes og hvornår en ny hverdag starter op – og jeg må sige at jeg glæder mig. Både for mit eget vedkommende ift. mit arbejde der skal genoptages, men bestemt også for Havana som skal ud at lære en masse nye ting og få sig en masse små legekammerater i vuggestuen. Hun er så udadvendt og nysgerrig af sind at jeg ikke er et sekund i tvivl om, at hun vil trives rigtig fint i vuggestuen.

Nu har jeg altså bare min afsluttende mundtlige eksamen i næste uge, før jeg er færdiguddannet Grafisk Design Teknolog og derefter kan holde en laaang god sommerferie hele juli. En sommerferie hvor jeg kan slappe af og ikke længere skal tænke på skole og afleveringer. Det glæder jeg mig helt vildt til og forhåbentligt bliver der også tid til lidt ferie for os alle tre sammen 🙂

img_2939

3 kommentarer

 • Moster Gitte

  Tillykke med pladsen. Det bliver bare rigtig godt til jer ❤️
  Synes du er sej Emilie 💪💪 fandme i orden at gennemføre uddannelse på barsel – tillykke 🎈🎈

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Tusind tak Gitte, ja det bliver simpelthen så spændende at få en ny hverdag op at køre 🙂
   Hvor er du bare sød, det gør mig vildt glad at få at vide – tak søde du! Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elisabeth

  Hvor har i fået plads henne? ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Filippas barnedåb