En ny start kræver nyt tøj

-10% rabat på Personlig Træning

power-mom-phot-1
Jeg har i denne uge haft mine første opstartssamtaler med nye klienter og glæder mig så meget til at komme i gang igen! Jeg har fortsat plads til at hjælpe flere seje kvinder på vej mod en stærkere, sundere og gladere hverdag – så hvis det var noget for dig med en uforpligtende samtale, så tøv ikke med at sende mig en mail på kontakt@emiliejacqueline.dk. Her kan jeg fortælle dig meget mere om de forskellige forløb jeg tilbyder og vejlede dig til, hvilket der vil være mest optimalt for dig.

Lige nu giver jeg -10% i opstartsrabat til de næste 5 der booker et forløb hos mig.
I kan læse meget mere om, hvad jeg tilbyder i menuen “Personlig træning” øverst her på bloggen.
Der vil I også finde mit nye forløb FIT FØR FØDSEL, et 6 ugers forløb for gravide der starter op allerede d. 11. august og mit nye 8 ugers hold POWER MOM, for dig der er på barsel. Holdet starter onsdag d. 16. august.

Jeg glæder mig så meget til at træne med jer igen!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En ny start kræver nyt tøj