Første uge i vuggestue

En blød pakke: Fra baby- til juniordyne

Det er som om det først lige er gået op for mig, hvor mange babyting vi har der allerede er blevet skiftet ud eller skal skiftes ud til noget i juniorstørrelse indenfor den nærmeste fremtid. Deriblandt er selvfølgelig en juniordyne, som vi nu har fundet til Havana.

Da vi var forbi vores lokale Ønskebørn, blev vi præsenteret for en Kapok dyne af mærket nsleep.
I husker måske, hvor begejstret jeg var for Kapok, da jeg stiftede bekendtskab med fibertypen i forbindelse med min søgen efter stræklagner til babysengenHvis ikke, kan jeg kort genopfriske, at det både er 100% naturligt og økologisk og samtidig både allergivenligt og svedtransporterende.

Havana er en varm lille størelse, særligt ved sengetid, hvor hun altid sparker dynen af. Så jeg tænkte at en større dyne der samtidig var varmeregulerende, måtte være sagen. Dynen, som måler 100 x 140 cm. i juniorstørrelsen, kan med dens ventilerende og isolerende egenskaber både bruges som sommer og vinterdyne, hvilket var endnu en af grundene til at valget faldt på den.

Forleden aften faldt jeg selv i søvn på madrassen på Havanas værelse efter jeg havde puttet hende. Jeg orkede ikke at rejse mig igen, så jeg så mit snit til at teste hendes dyne, mens hun lige måtte nøjes med babydynen en enkelt nat mere. Til trods for at mine fødder stak ud, kan jeg bekræfte hvor blød og let den føles at sove med, samtidig med den holder på varmen. Så en lille dyne-anbefaling er hermed givet videre 🙂

img_7769 img_7779 img_7788 img_7817 img_7823

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Første uge i vuggestue