Gul garderobe

Wrap around dress

img_8259 img_8265
Billede fra i lørdags, på vej til fødselsdag i min nye grønne kjole. Kjolen kan købes lige her til kun 259 kr.
Det er vist ikke gået manges næser forbi, at slå-om kjoler som denne, har været super populære her i sommer og jeg kan kun tilslutte mig fanskaren, da den i min verden er den perfekte kombination af afslappet og behagelig samtidig med den er sød og feminin. Af samme grund har jeg indtil nu både erhvervet mig samme model i grøn, i sort, i blå og forudbestilt en i rød, hahah. I fornemmer nok at jeg kan have lidt svært ved at begrænse mig, når først der er noget jeg har set mig lun på, men heldigvis koster den en slik, så jeg skal ikke bekymre mig om at blive ruineret 🙂

6 kommentarer

 • Xenia Risbo

  Den kjole er bare så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Tusind tak, jeg synes også bare den er så smadder fin 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Deichmann

  Hvad mærke er kjolen fra?? Hvor har du forudbestilt den henne?? Den er SÅ fin…må eje den i alle farver!!😊🌸

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Mie, kjolen er fra Vero Moda og det er blot i en af deres fysiske butikker jeg har fået den reserveret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Hvor kan man forudbestille dem henne?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Lea, jeg har bare fået en reserveret i min lokale VM butik 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gul garderobe