17 ting til ønskelisten

Nyklippet hos Coiffure Diamond

En dag med tidligt fri gav anledning til endelig at få klippet lidt af længderne, som i den grad trængte.
Jeg fik på samme tid tanket op af mine yndlings produkter fra Morrocanoil, som netop har lanceret en ny duo-pakke med 500 ml. shampoo og conditioner til 399 kr. Det er dobbelt så meget som der ellers er i de almindelige størrelser og som noget anderledes er disse også med med pumpe, hvilket kun er ekstra lækkert, når det skal gå lidt stærkt i badet.

Bagefter var det afsted til vuggestuen efter Havana, handle ind og så hjem at pleje Mark, som desværre har været syg de sidste par dage – i dag så syg, at han ikke engang havde taget hul på hverken franskbrød eller nutella, der stadig stod urørt på køkkenbordet da jeg kom hjem. Så det måtte jeg naturligvis selv hjælpe manden med at få taget hul på – og det ved vi vist alle, hvor anstrengende kan være 😉

img_8376
img_8385
img_8344
Du kan booke tid hos søde Özge i salon Coiffure Diamond lige her 🙂

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

17 ting til ønskelisten