The New Period

Klædt på til kolde dage

Så er det for alvor blevet koldt derude og for familiens mindste her hjemme er termotøjet nu skiftet ud med flyverdragt og tilhørende vinterstøvler efter en tur i vores yndlingsbutik Ønskebørn Randers.
Det er Havanas første flyverdragt og valget faldt på en vind – og vandtæt model fra mærket Molo med dobbelt lynlås, dejligt varmt fleecefor og smarte refleks-detaljer.
Vinterstøvlerne blev en GORE-TEX model med velcro af mærket Primigi, som i øvrigt vist er en drengemodel, men som efter min smag, passede lidt bedre til outfittet end de meget “pigede” pigestøvler.
Til at holde varmen om ørene, blev det en gråmeleret elefanthue med dobbeltsidet bomuldsforing og et ekstra isolerende lag omkring ørene, så vinden ikke suser igennem – så smart jo! Jeg anede ikke det fandtes. Mærket på huen hedder Racing Kids og er en af dem, hvor det vist godt betale sig at købe en ekstra, så der er en fast i vuggestuen og en hjemme. Både flyverdragt, støvler og huen er købt i Ønskebørn Randers.

I dag testede vi lige hele molevitten på en kold gåtur i det ellers fine vejr og jeg er ikke i tvivl om at hun nok skal kunne holde varmen på legepladsen i denne her mondering 🙂

Hvilke mærker og funktioner foretrækker I, når det gælder vintertøj til jeres små?
img_1916 img_1917 img_1919img_1907img_1901
23760355_10213973457706251_1801317931_o

2 kommentarer

 • Martha

  Det ligner det min lille pige er pakket ind i. Vi er molo-fan her hjemme, udover den super gode kvalitet, så elsker vi alle reflekserne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Martha,
   Hvor dejligt, det er et skønt vintersæt! Flyverdragten er det eneste vi har fra Molo indtil videre, men jeg er også særligt glad for reflekserne 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The New Period