Klædt på til kolde dage

-20% på By Klip Klap

byklipklap-kidschair-miljo2-pFlere og flere butikker og webshops har, som I nok også har bidt mærke i, allerede taget forskud på Black Friday, så jeg surfer lige rundt og lader mig friste og inspirere lidt de forskellige steder.
Jeg kom forbi Pixizoo.dk, som i dag har -20% på de fine børnestole fra By Klip Klap, som jeg overvejer på det kraftigste at bestille til en julegave til Havana. Pt. kravler hun rundt og sætter sig på vores høje stole, tv-bordet og sofabordet her hjemme, så det ville med garanti være et hit for den lille abekat med hendes egen stol.
Jeg skal bare lige beslutte, hvilken en det skal være. Jeg hælder mest til den lysegrå i velour, som jeg forestiller mig må være dejlig at side i – hvad ville I vælge til en pige på snart 1,5 år?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klædt på til kolde dage