-20% på By Klip Klap

Girls room interior

Med kun 1 måned til juleaften, er jeg så småt begyndt at kigge efter, hvilke gaver der kan komme under træet til den lille herhjemme. Samtidig har jeg samlet lidt inspiration til jer der også har små piger i huset. Samtlige ting I finder i kollagen nedenfor har ovenikøbet super gode rabatter i dag i anledningen af Black Friday, så vent ikke med at slå til – tilbuddene gælder kun i dag.
black-friday

1.
kørepose her / 2. sky spilledåse her / 3. sengetæppe her / 4. bogstavlampe her / 5. legekøkken her / 6. kurv her / 7. opbevaringsbokse her / 8. boghylde her / 9. dukke her / 10. lightbox her / 11. bord og stole sæt her / 12. tipi her 13. tremmesengspakke her

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

-20% på By Klip Klap