Jule shopping i Nü

Årets jule/nytårskjole

I sidste weekend holdte mine veninder og jeg vores årlige julefrokost og i den forbindelse har jeg fået en del spørgsmål om, hvor den fine glimtende kjole jeg havde på var fra. Kjolen er fra Bruuns Bazaar, modellen hedder “Sigga Dress” og så kan den findes online lige herhvis du endnu ikke har styr på outfittet til en eller flere af årets sidste fester. Jeg synes den er enormt festlig og passer både til jul og nytår.
Jeg elsker de fine detaljer med den åbne rygudskæring, kombinationen af dyreprint, let transparens og guld – og mest af alt at den er komfortabel at have på uden noget der strammer. Det er jo som bekendt vigtigt at tage højde for at tøjet kan give sig lidt under julemiddagen 😉
bruuns-bazaar
glitter-dress

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jule shopping i Nü