Årets jule/nytårskjole

8 Pair of Boots for the Season

Annonce for Engelbert Strauss

winter-boots
1.
Mango her / 2. Dr. Martens her / 3. Ganni her 4. Ugg her / 5. Billi Bi her / 6. Engelbert Strauss her /
7. Angulus her / 8. Vagabond her

Det er i den grad blevet koldt herhjemme og vi har allerede fået den første julesne her på adressen, så det er jo bestemt ikke for tidligt at erhverve sig et par gode, komfortable og ikke mindst varme støvler til sæsonen. Jeg er som vanligt bagud med den slags, så jeg har netop igangsat en intens søgning på et par støvler der både kan holde mine kolde fødder varme og samtidig være smarte. Jeg elsker støvler om efteråret, men når vejene bliver glatte her til vinter, lader jeg dem alligevel blive i skabet og hopper i min flade (og kolde) sneakers, for at minimere risikoen for at ryge på måsen. Derfor har jeg besluttet at mine støvler i år skal være flade og meget gerne foret, som flere af dem jeg har samlet her i kollagen.
Et sorte par støvler går man aldrig forkert af, men jeg må dog alligevel indrømme at jeg er blevet lidt hook på de mørkegrønne med snøre fra Billi Bi. Støvle nr. 6 i kollagen ville også være et godt bud, til når der skal leges i sne og kælkes med børnene op til jul.
Hvis vinterstøvlerne og resten af outfittet i år skal være både varmt og praktisk kan et brand som Engelbert Strauss forsyne både store og små med alt fra termotøj og varme sokker til sikkert fodtøj til hele familien.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Årets jule/nytårskjole