8 Pair of Boots for the Season

New in: Long Padded Jacket

Annonce for Bubbleroom

Apropos mit forrige indlæg omkring praktisk fodtøj, har jeg via Bubbleroom.dk også fundet frem til min første rigtig praktiske jakke i meeeeeget lang tid. Jeg ved ikke om det at tænke praktik og funktionalitet er sådan noget der ligesom følger med, når man får børn, men ikke desto mindre, ved jeg først nu, hvor glad jeg er, for ikke at skulle gå og fryse måsen af, som jeg har gjort de sidste mange år, med en lidt for pæn, men alt for kold vinterjakke. Kender I mon det?
img_2563-1 Jeg tog min nye jakke i brug i forrige weekend, da Mark, Havana og jeg brugte 2. søndag i advent med en tur i Den Gamle By og Botanisk Have i Aarhus. Det var super hyggeligt, men også bidende koldt, så det at jeg blev holdt varm helt ned omkring knæene var absolut en mærkbar forskel fra tidligere lidt længere gåture jeg har været på på det seneste. Jeg har i øvrigt ikke været i Den Gamle By siden jeg selv var barn, så det var ret skægt at genopleve.img_2587
Jakken er af mærket Happy Holly, som jeg ikke har stødt på tidligere og derfor ikke rigtig kender størrelserne på. Men jeg kan hilse og sige, at de i dette tilfælde er ret stor i størrelsen. Jeg har en størrelse 32/34 og som I kan se, er der rigeligt med plads, hvilket kun er dejligt, så der er plads til en varm trøje under. Den kan købes online hos Bubbleroom.dk lige her.
img_2575

2 kommentarer

 • charlotte

  Hej Emilie.

  Jeg overvejer at købe jakken, da jeg leder efter en lang, varm jakke.
  Vil du anbefale jakken?

  Mvh Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Hej Charlotte,
   Ja jeg vil varmt anbefale den, synes den er fantastisk her i den kolde tid med den ekstra længde 🙂
   Hilsen Emilie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 Pair of Boots for the Season