9 Little Black Dresses

Postkort fra Dubai

Et postkort fra Dubai, hvorfra vi netop er hjemvendt efter en uges juleferie med et hold fantastisk dejlige venner og deres to ligeså dejlige børn. Jeg havde egentlig forestillet mig, at jeg ville finde tid til at blogge lidt undervejs på ferien, men det blev bare aldrig lige tidspunktet, fordi vi bare hyggede og nød at holde fri – derfor først en blog opdatering nu. Hvis I følger med på min instagram (@emiliejacqueline) har I garanteret også set nogle af mine instastories og billeder derfra, men ellers får i lige første glimt af vores rejse og oplevelser her.

img_3525img_3413
img_2982
img_2696

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

9 Little Black Dresses