Postkort fra Dubai

Family Vacation in Dubai

Så er det vist blevet tid til årets første blogindlæg her i 2018. Jeg føler mig håbløst bagud og mindes ikke hvornår jeg sidst har haft så mange ufærdige kladder jeg gerne vil publicere her på bloggen, men som simpelthen bare ikke er nået videre pga. travlhed. Men jeg kan se at nogen af jer fortsat har været søde til at kigge ind forbi engang i mellem, så nu må jeg hellere bryde tavsheden og få fulgt op på hvad der er sket siden sidst.

For at starte fra, hvor jeg sidst sluttede, tænker jeg at I lige kan få et indlæg smækfyldt med nogle flere feriebilleder fra vores tur til Dubai, som vi var på lige inden jul. Så jeg håber I kan tåle lidt mere sommerstemning her i januar-kulden – jeg vil i hvert fald lige drømme mig lidt tilbage  🙂
img_3362
Det var vores første gang i Dubai og jeg var vitterligt betaget fra første øjekast. Sæsonen vi valgte at rejse i, tror jeg var altafgørende for, om det ville være en god destination som børneferie. Vi havde en 26-27 grader hele ugen, som viste sig at være helt tilpas for både børn og voksne. Jeg havde ellers lidt frygtet varmen ift. børnene, men det er tilsyneladende kun om sommeren Dubai skulle være helt ulideligt – så den relativt korte rejselængde for godt vejr på dette tidspunkt taget i betragtning, tror jeg godt vi kunne tage afsted igen en anden gang.

Som nævnt i forrige indlæg rejste vi med vores venner Kasper og Stephanie og deres to skønne børn hvoraf deres ældste, Elva er på alder med Havana og deres yngste Baldur er 3 måneder. Elva og Havana har leget sammen siden de var helt små, da Stephanie og jeg startede vores egen mødregruppe i sin tid, så pigerne legede så fint med hinanden og havde det ret sjovt over at være i hinandens selskab i en hel uge.

Med tre små børn at tage hensyn til, var det ikke de helt vilde aktiviteter vi havde planlagt, da det ligeså meget skulle være afslapning og ferie uden planer for os og for dem. Men vi gik en masse gode ture ved marinaen, badede og solede ved poolen, trænede, var ved stranden, spillede kort og spiste ude hver aften og i det hele taget hyggede os helt vildt.

Vi var to gange forbi verdens største shoppingcenter, Dubai Mall. Her spiste vi på en af de mange restauranter som har udsigt til verdens højeste bygning Burj Khalifa og The Dubai Fountain, som er verdens største “dansende springvand”  med musik og det helt store set up.  Jeg var lige imponeret og fascineret over begge dele hver gang – alt var bare gigantisk og “jo større jo bedre”.
img_3216img_3115
26854589_10214425149118254_32358996_oimg_2723img_3320img_3337img_2893
Til de af jer der har spurgt ind til, hvor i Dubai vi boede kan jeg fortælle at hotellet vi boede på hed La Verda – Suites and Villas og lå ved Marinaen, hvor vi kunne gå hyggelige ture med børnene og var med kort afstand til shopping, strand og spisesteder.
Jeg har svært ved at forestille mig at der findes dårlige hoteller i Dubai, men det her var altså virkelig anbefalelsesværdigt. Der var en overdådig lækker morgenbuffet, fine træningsfaciliteter, spa og wellness afdeling, fint poolområde, stort legeområde til børn og i det hele taget bare virkelig gode, store værelser og super service hele vejen rundt. Alle 5 stjerner værd!
img_2846
26852938_10214425150038277_1437673554_o
img_2924img_3032img_2782
Fædrene i poolen med pigerne, mens mødrene blev forkælet med en times wellness-massage 🙂
img_2897img_3234img_3410
Til trods for at indkøbsmulighederne var uendelige, var det minimalt hvad der blev shoppet for mit vedkommende, da det kræver lidt af et overblik at slippe to tøser på 1,5 år fri i Dubai Mall 😀 De havde fuldkommen deres egen fest med at lege gemmeleg blandt tøjstativer og hvad man ellers kunne snige sig under eller ind i. Vigtigst af alt hyggede de sig 🙂
img_2936img_2909img_2980
img_3275
img_2777img_3116img_3329
img_2770
img_2750
img_4380img_2744
Hvis vi en gang beslutter os for at tage til Dubai igen, er der mange ting jeg godt kunne tænke mig at opleve og måske det skal kombineres med tur til Abu Dhabi også – har nogen af jer mon været der? 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Dubai