Camouflage Coat

Birthday Wishes

Min 26 års fødselsdag er lige rundt om hjørnet, eller på mandag d. 19. for at være helt præcis. I den anledning tænkte jeg lige, at jeg ville indvie jer i nogle af de ting der i år, er havnet på min ønskeliste.
Som I kan se, er det minimalt hvad der er af ønsker til garderoben i år, men til gengæld er der lidt flere ønsker til husholdningen i form af sengelampe og gulvtæppe til soveværelset, tandkrus og sæbepumpe til badeværelset og både nogle praktiske og nogle pæne ting til køkkenet.
Det slog mig lige hvor gammel jeg egentlig er ved at være blevet, når jeg kan finde på at ønske mig en hvidløgspresser, men sådan en mangler jeg altså  😉

untitled-3
1. Tallerkner her / 2. Vaffeljern her3. Sæbepumpe her / 4. Tandkrus her / 5. Gulvtæppe her / 6. Væglampe her /
7. Hvidløgspresser her / 8. Kagespade her / 9. Hoodie her

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Camouflage Coat