Birthday Wishes

Finmotorisk leg og læring

Her i vinterferien er Havana blevet forkælet med nogle nye legesager fra ciha.dk, som er en webshop med legetøj, der styrker barnets sprog.

Vi har blandt andet leget med et magnetisk gemmebræt, der består af 9 låger med hængsler, som gemmer på forskellige magnetiske figurer, der matcher med billedet på ydersiden. Det er som en slags udvidet huskespil, hvor barnet selv kan bytte rundt og placere figurerne så de passer sammen.
Det overraskede mig meget, hvor hurtigt hun forstod sammenhængen med at bag garageporten gemmer sig en bil, i fugleburet er der en papegøje, i hundehuset er der en hund osv. Og hun har meget sjov ud af at sætte dem “forkert” sammen, så koen pludselig kommer i ovnen og maden i bondegården. Så kigger hun op med et grin, ryster på hovedet og siger “ahh-ahhhh”.

Hun sætter i øvrigt hurtigt ord på alle tingene bag lågerne og bliver lige begejstret hver gang hun åbner lågen med pakken. “Wooow, PAKKE” udbryder hun så, med samme entusiasme som da hun åbnede sine egne pakker juleaften. Det er virkelig for sødt! 🙂

Det har været rigtig hyggeligt med nogle nye indendørs aktiviteter her i vinterkulden, som kan skabe fordybelse og koncentration og som indleder til samtale og ny læring.

Med hvert stykke legetøj fra ciha.dk følger en vejledning med ideer til legeaktiviteter der er med til at udvikle og fremme barnets sproglige potentiale og jeg vil på det varmeste anbefale forældre med børn fra 0-10 år at kigge ind forbi webshoppen, der byder på sjov og udfordring til hver alder.

img_6301

img_6322

img_6331img_6343

img_6334

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday Wishes