Finmotorisk leg og læring

Fødselsdags Brunch

I dag har jeg haft mine dejlige veninder på besøg til fødselsdags brunch og hygge i anledningen af at jeg bliver 26 år på mandag.

Vi var en lille forsamling i dag, da halvdelen af de inviterede gæster desværre var forhindret i at komme, men det ændrede ikke på at vi skulle hygge os og smovse alt hvad vi kunne – og det gjorde vi.

Faktisk blev pigerne hængende til sent ud på eftermiddagen, så det var en rigtig hyggelig dag med skønt selskab, dejlig langsomt tempo og super fine pakker ikke mindst!

img_6636img_6611img_6615
img_6613
Jeg husker til min fødselsdag sidste år, hvor jeg også lavede brunch, at nogle af jer spurgte ind til, hvad det egentlig var vi havde fået at spise i indlægget her. Så jeg tænkte lige at komme det i forkøbet denne gang og skrive det hele til de nysgerrige her, i håb om at I måske kan lade jer inspirere, hvis I står og skal lave en god brunch for jeres familie eller venner.

I sær de små nutella horn i butterdej var altså virkelig et hit, hvis man er helt skør med nutella ligesom jeg er. Og det bedste af det hele er at de er så enkle og hurtige at lave.

Det fik vi at spise:
Tomat/mozzarella salat
Chokolade muffins
Nutella horn
Ciabatta med spicy guacamole
Spejleæg
Mini pizzas på naanbrød
Pandekager med nutella
Frugt
Chia smoothie-bowls med granola
Skumfidusspyd med jordbær og choko-bites
Snegle med skine og ost
Champagne, juice, kaffe og vand

img_6619img_6616img_6644img_6625Mit fine suit og slip-ins er i øvrigt fra NÜ Denmark og kan lige nu findes i NÜ butikkerne, sammen med en masse andre lækre forårsvarer. I kan også finde blazeren her og bukserne her.
nu-suit

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Finmotorisk leg og læring