Brasserie Mathisen

Is it spring yet?

Annonce for Bubbleroom
spring1
Jeg kan umuligt være den eneste der efterhånden går og tripper lidt for at det snart skal blive forår? Kom nu bare med nogle plusgrader, lidt blade på træerne og sol over himlen, så jeg kan komme ud og få luftet de her fine nye blå jeans og mine lige så fine nye sneaks. Det er vel ikke for meget forlangt, nu hvor vi nærmer os den første marts? Indtil vejret tillader det, må jeg nøjes med at bruge begge dele indendøre.

De rare jeans er praktisk talt mit første par rigtige “Mom jeans” – jovist har jeg gået i jeans i den tid, hvor jeg har været nogens mor, men denne her model er min første ægte af slagsen – og guderne må vide hvorfor jeg har ventet så længe med at anskaffe mig så komfortabel et par jeans? Høj talje, blød kvalitet og vigtigst af alt, god plads – det er lige før de sender mine andre skinny jeans på pension.
spring2
Mom Jeans fra 77thFLEA her / adidas Originals Campus her
spring4

spring3
Jeg kan i øvrigt ikke helt overskue den “kuldebølge” som efter sigende skulle ramme os den kommende uge. Så jeg er begyndt at kigge efter en lille get away til et varmere sted – bare for nogle dage. Har I mon nogle gode bud på, hvor jeg skal tage hen for at få varmen?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Brasserie Mathisen