Sunday Attire

BoConcept Opening

Åbning af BoConcept i Aarhus

I formiddags har jeg været til åbning af den nye BoConcept Store, som netop har slået dørene op i Guldsmedgade i Aarhus. Lokalerne som tidligere husede Diesel, er nu gennemrenoveret og står knivskarpt i et inspirerende og indbydende miljø af komfortable og cool møbler.

Dagen startede med en præsentation, der gav et dybdegående indblik i BoConcepts historie og vision. Derefter mødte vi nogle af designerne, som gav et indblik i deres arbejde. Vi kom med i hele processen fra at få den første idé – til at stå med et færdigt design i produktionen.

Michelin Mad fra Wassim Hallal

Efterfølgende fik vi serveret super spændende og lækkert mad i form af 8 mindre anretninger af Michelin kok Wassim Hallal og hans team. Vi spiste i de charmerende lokaler på 1. sal, som var gjort klar til lejligheden med de yndigste borddækninger.
Nedenfor kan I se nogle billeder fra butikken. Men jeg vil dog samtidig anbefale jer selv at svinge vejen forbi – for der er virkelig meget god inspiration at hente til hjemmet.

boconcept-a%cc%8abning-3-of-39_preview boconcept-a%cc%8abning-6-of-39_preview boconcept-a%cc%8abning-10-of-39_preview boconcept-a%cc%8abning-11-of-39_preview
boconcept
boconcept-a%cc%8abning-15-of-39_preview boconcept-a%cc%8abning-21-of-39_preview boconcept-a%cc%8abning-25-of-39_preview
Foto credit: Michael Damsgaard

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunday Attire