BoConcept Opening

Konkurrence: Vind Globber Nordic 5 in 1 løbehjul

Indlæg udgivet i samarbejde med Globber Nordic

Da påskesolen endelig dansede lidt Lang Fredag, var det tid til at komme ud og prøvekøre Havanas nye Globber Evo løbehjul, som hun har modtaget i gave.

Indtil nu har hun kun prøvet at lege med 4-hjulede, mere stabile, køretøjer så jeg var spændt på hvordan balancen klarede opgaven. Vi havde dog knapt forladt indkørslen og kørt 10 meter før hun fangede idéen og fandt ud af at fødderne kunne styre farten – og så var det ellers bare derudaf. Se bare videoen i min story på Instagram.

globber løbehjul

Vokser sammen med barnet

Globber Evo er specielt designet til de mindste børn, og kan udvikles i takt med at barnet vokser. På den måde er den ideel til at forbedre læringsevner og balance hos børn i alderen 1-6 år.

Fra 1 års alderen fungerer den som en trehjulet cykel uden pedaler, men med mulighed for at barnet selv kan løbe sig frem eller lade fødderne hvile på fodstøtten, mens en voksen skubber via håndtaget. Det er på denne måde vi bruger den nu.
Når der ikke længere er behov for forældrestøtte kan håndtaget pilles af igen og barnet kan køre på egen hånd.

Når barnet er klar til næste skridt i læringsprocessen, kan sædet let fjernes og håndtaget monteres som styr, og vupti – så har du et løbehjul.
Højden på styret kan justeres i 3 niveau og på baghjulet sidder en bremse, som vi kender den fra almindelige løbehjul. For at skabe mere balance har løbehjulet to forhjul, som bidrager med mere stabilitet for barnet end på et traditionelt løbehjul.
Der er ingen tvivl om at der i fremtiden vil være mange timers sjov i dette løbehjul og vi glæder os vist begge til vi skal på tur igen.

I kan læse mere om Globbers produkter på deres facebook side her og samtidig deltage i min påskekonkurrence om at vinde en Globber Evo i en valgfri farve, til et barn I ønsker at forkæle.
Find konkurrencen på min facebook-side Emilie Jacqueline Blog her. Vinderen trækkes onsdag d. 11. april og får direkte besked.

c3dde713-b665-4c3c-9606-3c190e21cb65
cb37a730-19f2-46a0-baad-919bd8cf2232
globber-evo-5-in-1-kids-scooter-gg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BoConcept Opening