A new lamp has moved in: Verner Panton Flowerpot

Vind Swiss Clinic Skin Roller

swiss clinic
Hvis I ikke allerede har set det, har jeg i øjeblikket en konkurrence kørende på min Instagram @emiliejacqueline hvor det er muligt at vinde en af de populære Skin Rollers fra Swiss Clinic. Vinderen trækkes allerede på søndag, så skynd jer ind og deltag her.

En Skin Roller er et redskab der består af 540 mikronåle fremstillet af kirurgisk stål, som man ruller hen over huden i forskellige retninger. Herved stimuleres væksten af nyt bindevæv og kollagen, hvilket øger blodcirkulationen og danner ny, frisk hud med mere glød. Samtidig kan det være en god hjælp til at udjævne imperfektioner.
I kombination med anvendelse af korrekt hudplejeprodukt opnår du en hurtig og naturlig helingsproces, idet huden absorberer op til 300% mere af serum og gel som påføres efter behandlingen, takket være de mange små mikrokanaler der er skabt med Skin Rolleren.

Jeg har selv testet Skin Rolleren over en kort periode og oplever allerede efter de første få gange, hvordan min hud føles friskere og mere smidig. Det er som om det giver mine hudplejeprodukter et ekstra boost!
Jeg har behandlet min hud i 5 dage, holdt 5 dages pause og er derefter startet forfra, som det anbefales og min hud elsker det.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A new lamp has moved in: Verner Panton Flowerpot