Palmtrees & Sunsets

Så skal der cykles! Nu med Thule Yepp Cyklesæde

Udgivet i samarbejde med Jollyroom.dk
55aad960-d9da-4668-bc6c-e548ab875a49
Som I måske så tidligere, er Havana og jeg fornylig begyndt at cykle sammen med brug af vores nye cykelvogn som jeg skrev om her – og fordi det har været så stort et hit for os begge, har vi i samarbejde med Jollyroom.dk nu også fået mulighed for at teste den populære Yepp cykelstol fra Thule.

519c033d-4a1f-4066-9847-266f8072299d

Havana har villet sidde i cykelstolen siden den kom ud af papkassen og forsøger ivrigt selv at kravle op, hver gang hun ser den holde i carporten og beder om en cykeltur. Så æggeskallerne her, kommer vidt omkring og de bare ben bliver godt luftet for tiden 🙂

Fordelene ved Thule-barnesædet til bagagebæreren er først og fremmest at det med den børnesikrede 5-punkts sele overholder de strenge internationale standard krav for børns sikkerhed. Selen er desuden polstret og sædet er blødt, hvilket giver en komfortabel køretur for de små.
Derudover kan højden på fodstøtten justeres, som gør det muligt at stolen kan vokse med barnet. Cyklen er dermed godkendt til børn fra 9 mdr. til 6 år (eller max. belastning på 22 kg.)
Desuden er sædet enormt brugervenligt og har indbygget lås, således folk der ikke kan kende forskel på dit og mit, ikke lige så let kan slippe afsted med det.

Den eneste ulempe jeg kan komme på, er at jeg med min gamle bedstemor-cykel, ikke kan træde nær så stærkt som den lille fartbølle ønsker, der med opmuntrende tilråb fra bagagebæreret råber “køøøør huuurtiiii’ mor!”. Så det må siges at være yderst godkendt af både den lille og jeg.

Stolen kan købes her og Jollyroom.dk har i øjeblikket få stole tilbage på lager med -33% rabat, hvis nogen af jer allerede nu går og overvejer en ny cykelstol til jeres børn. Det kan varmt anbefales!
ddd12af5-4b94-4968-ae41-9676aaa9a439

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palmtrees & Sunsets