10 tips til ferie med småbørn

Havana 2 år


Tænk engang, så fløj endnu et år afsted og vores lille pige fylder i dag 2 år. Kæmpe tillykke skønne Havana! Jeg tror ikke helt jeg forstår det. Den største kliché af dem alle, men man fatter virkelig først, hvor stærkt tiden går når man ser hvor hurtigt ens børn vokser.
Vi landede fra Miami i går eftermiddag, så hele familien har holdt fri i dag med til at sove længe og pleje vores jetlag. Her til eftermiddag kom vores familie og fejrede hende sammen med os til en hyggelig fødselsdagsfest med grill og hygge i haven. Hun havde virkelig glædet sig til at se dem alle og har på vores ferie talt meget om at holde fødselsdag og blive 2 år, så ingen tvivl om at hun vidste hvad der skulle ske.


Havana sammen med Mormor & Morfar og favoritdukken

Oldefar fortæller røverhistorier 🙂
Vi havde en forrygende dag og vejret var jo som bekendt med os hele dagen. I morgen skal hun fejres i vuggestuen og lørdag har vi inviteret nogle af vores venner, som også kommer og fejrer hende. Så hun bliver i den grad fejret som fortjent.

Læs tilbageblik på Havanas 1 års fødselsdag her.

2 kommentarer

 • VenterPaaVinBlog

  Det er godt nok ene af dejlige billeder – tillykke med hende (:

  A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie Jacqueline

   Tusind tak – det var også bare sådan en dejlig dag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 tips til ferie med småbørn