KOM SÅ DANMARK!

Trines Polterabend

Denne weekend har stået i polterabendens-tegn, da vi har fejret at der nu kun er én uge til vores dejlige venner Trine & Rasmus giver hinanden deres livs JA!

Trines brudepiger havde kidnappet hende på arbejdet fredag eftermiddag, givet hende bind for øjnene og kørt hende ud til et sommerhus, hvor resten af flokken og jeg ventede på at kunne overraske hende.
I sommerhuset blev der spist pizza, hygget, drukket og quizzet indtil midnat, hvor vi hoppede i seng for at være friske til dagen efter, hvor polterabenden for alvor startede.


Lørdag morgen stod vi op, spiste morgenmad i sommerhuset og blev derefter hentet af en bus, som kørte os til universitetsparken i Aarhus, hvor vi skulle spille BumberBall. Har I ikke prøvet det før, kan det varmt anbefales. Vi havde det i hvert fald virkelig sjovt over at tackle og løbe ind i hinanden og rullede konstant rundt på græsset af grin ude af stand til at komme op på benene igen.Herefter gik turen til Havnens Perle, hvor vi tankede lidt op på energi-kontoen, mens vi nød solen.


Dernæst gik turen til Surf Agency ved Aarhus , der bød på cool surfer stemning og en tur på vandet med SUP (Stand Up Paddle). Virkelig sjovt og heldigt med det gode vejr!


Efter at have lært et par surfer-moves på vandet gik vi omklædte mod Åland Café, hvor vi nød cocktails og tøsesnak i den hyggelige baggård.

Godt tipsy fortsatte vi til sidst til TV2’s tagterrasse, hvor vi nød udsigten, spiste dejlig tapas og festede og hyggede til solen stod op tidligt søndag morgen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOM SÅ DANMARK!