Trines Polterabend

Rasmus & Trines Bryllup

Fuldstændig høje på kærlighed og trætte efter aftenens alt alt for sjove bryllupsfest i går, er vi netop hjemvendt efter den mest fantastiske weekend for vores yndlingspar, Rasmus og Trine.

I går gav de hinanden hvert deres “ja” i de mest idylliske omgivelser på Sjørupgaard ved Djursland, som vi var enormt beærede over at få lov at være vidne til. Vielsen foregik udendørs i høj solskin og jeg er sjældent blevet rørt til tåre på den måde jeg gjorde. Vejret, menneskene og musikken gjorde, at det blev en helt særlig og fortryllet stemning.

Det var så fint, da Rasmus stod der midt i solen og ventede på at Trine skulle komme op af havegangen på bare tæer og yndigere end nogensinde før. Se lige engang hvor smuk hun er!

Mark havde fået den flotte titel som Best Man og han blev vidst også lidt sentimental på vegne af sin bedste ven, da de stod der i det meget lykkelige øjeblik.

Resten af billederne vil jeg lade tale for sig selv, for det er svært at beskrive hvor god en dag det egentlig var. Så nyd lidt bryllups-spam af brudeparret, bryllupskage (som i øvrigt var over the top!), middagen, taler og den temmelig løsslupne abefest, det til sidst endte ud i.What a night! Prikken over iét på denne her festlige begivenhed, var at de fleste af gæsterne overnattede på stedet og at vi i dag, søndag, kunne stå op med brudeparret til den lækreste brunch og se dem åbne alle de fine bryllupsgaver og grine over, hvordan natten havde udviklet sig. Jeg siger ikke jeg har danset grimt, men det har jeg 😉 Shit hvor var det sjovt!
Sikke en smuk weekend!
Endnu engang hjerteligt tillykke Rasmus & Trine, jeg ønsker jer et langt og kærlighedsfyldt liv sammen og tak fordi vi må være med på sidelinjen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Trines Polterabend