Honey Mustard Dress

Tilmelding til næste Fit Efter Fødsel-hold er åben!

Hej piger (og særligt jer barslende mødre)
Jeg vil blot gøre opmærksom på at tilmeldingen til næste hold-opstart med Fit Efter Fødsel netop er åbnet og du derfor allerede nu kan sikre dig din plads på holdet ved at sende mig en mail på kontakt@emiliejacqueline.dk. Holdet starter d. 1. oktober 2018 og der er kun 10 pladser pr. hold.
Forløbet varer i 8 uger, hvor vi mødes og træner i fælleskab to gange om ugen, mandag og onsdag kl. 11.00-12.00. Træningen foregår i Fitness Studiet på Haraldsvej 60, som det påkræves at være medlem af undervejs. Jeg har dog favorable medlemspriser til alle deltagere.
På holdet vil der være fokus på korrekt genoptræning efter graviditet og fødsel, samt særlige hensyn til dig der har født via kejsersnit. Vi arbejder med bækkenbunden og I får gode værktøjer til at få samlet delte mavemuskler (Rectus Diastase). Intensiteten i træningen vil løbende øges i takt med at I bliver stærkere.

Derudover får hver deltager en personlig udformet kostplan, som tager afsæt i den hverdag i har og med hver jeres unikke målsætning in mente.
Ved opstart, halvvejs i forløbet og ved afslutningen foretages InBody scanninger samt centimeter mål på alle deltagere. Prisen for de 8 uger er 2500 kr. og jeg garanterer et forløb med plads til hygge og effektive træningstimer, som højner energien og humøret, mens du er på barsel med din guldklump.

Så lyder Fit Efter Fødsel som noget for dig eller en du kender, så tøv ikke med at skrive til mig på kontakt@emiliejacqueline.dk, hvor du også er velkommen til at stille spørgsmål.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Honey Mustard Dress