Tilmelding til næste Fit Efter Fødsel-hold er åben!

Er dit barns garderobe klar til efteråret?

Så er efteråret på vej og det er tid til at trække i de lange bukser og ærmer igen. En årstid jeg altid glæder mig til (hvis altså vi har været heldige med sommeren forinden, hvilket jo i den grad har været tilfældet i år).
Er du til lækker kvalitet, økologiske og bæredygtige mærker, vil jeg tippe jer om at der fra i morgen torsdag og ugen ud er -15% hos børnetøjsbutikken Lille Nord, som holder åbningsfest for deres nyåbnede shop i Middelgade i Randers midtby. Tilbuddet gælder både i den fysiske butik og på webshoppen husetnord.dk indtil søndag.
Nedenfor kan I få et kig på nogle af de fine sager Havanas efterårs garderobe indtil nu er blevet beriget med.Jeg er vild med de cognac farvede læderstøvler fra Bisgaard, som er helt perfekte at gå efteråret imøde med. Derudover blev det til et par rosa hjemmesko med velcro-luk, også fra Bisgaard, som Havana uden besvær selv kan tage af og på. 
Stribet T-shirt fra Hust & Claire her / Printede leggins fra Hust & Claire her / Grå T-shirt fra Hust & Claire her/ Grå leggins fra Hust & Claire her

Termosæt fra ByLindgren jakke her og bukser her
Hue fra Hust & Claire

Så hvis I andre børnefamilier også står over for en sæson-tilpasning af børnenes garderobe, vil jeg anbefale jer at besøge Lille Nord i butikken eller på nordhuset.dk og få et godt tilbud på de lækre mærker. Gælder t.o.m. søndag d. 2. september.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tilmelding til næste Fit Efter Fødsel-hold er åben!