Legemad i træ fra MaMa MeMo

Fredagsfri og skovtur i matchende striber

Da Havana har været lidt sløj i går og i dag med en forkølelse og en varm pande, holdte vi i dag en fridag sammen bare hende og jeg for at få slappet lidt af og komme på højkant igen.
Men selvom næsen konstant var ved at løbe fra hende, var energi og humøret højt, så vi besluttede os for at gå en tur i skoven.

Efter at have gået et godt stykke tid i skoven og der var blevet samlet en masse sten, blade og grene, som alt sammen skulle puttes i min lomme, fandt vi en bænk og slog os ned.
Der sad vi og lyttede lidt til fuglene, da Havana pludselig rejste sig op, kiggede forundret på mig og sagde “Mor, du ligner mig!”. I første omgang svarede jeg “Nej, du ligner mig!” og sådan fortsatte det lidt frem og tilbage, indtil det til sidst gik op for mig at hun mente at vi lignede hinanden med hver vores fine stribede strik på. Tanken havde vitterligt ikke strejfet mig, før hun pointerede det, selvom jeg normalt sagtens kunne have gjort det bevidst. Men ser vi ikke lidt søde og efterårsagtige ud i vores matchende outfits?


Havanas støvler er fra Bisgaard og kjole fra FUB, begge dele fra Lille Nord.

Jeg ønsker jer alle en dejlig weekend!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Legemad i træ fra MaMa MeMo