Golden girl and a golden dress

Ecooking Anti-Rødme Creme


Dagcreme herAnti-rødme creme her

Over det seneste stykke tid har min hud været godt og grundigt stresset, hvilket der til stor irritation, kommer til udtryk i form af røde områder, primært omkring min pande, næse og hage.
Får jeg bare de mindste udbrud, har jeg usansynligt svært ved ikke at pille og trykke på huden, som selvfølgelig gør alting meget værre (det er i øvrigt en af mine mange dårlige vaner, please sig at der er andre der også gør det?!)
Derfor blev jeg ret begejstret da jeg hørte, at cremen jeg altid har længes efter, var lige på trapperne og at jeg var heldig nok til at få lov at teste den, før den overhovedet var offentligt lanceret.

Jeg ved at mange jeg kender, kan opleve samme gener i deres hud i større eller mindre grad, og derfor vil jeg selvfølgelig gerne dele min erfaring med jer.

Cremen der er tale om hedder Anti-rødme creme og er af mærket ecooking, som jeg tidligere har været meget tilfreds med at bruge. Den har en sammensætning som fugter huden og samtidig modvirker rødme og irritation. Cremen er parfumefri og beriget med naturlige ingredienser som Kamille, der har en anti-inflammatorisk virkning og derfor er særligt velegnet til sensitiv og acneramt hud.

Jeg har nu over små tre uger påført cremen på afrenset hud morgen og aften og kan allerede nu se en synlig forskel. Min hud virker mere matteret og føles tydeligt mindre irriteret og stresset. En ting er hvordan produktet føles på huden, men når det samtidig giver en synlig effekt i ansigtet, er jeg selvfølgelig endnu mere tilfreds.

Cremen lanceres i dag og forhandles blandt andet lige her hos billigvoks.dk, hvor I kan få fingrene i en 50 ml. glaskrukke som min til kun 299 kr. Et prisleje de fleste kan være med på 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Golden girl and a golden dress