På bondegårdsbesøg til Åbent Landbrug

Adrenalin og fysisk udfordring i KlatreAutomatenHer til eftermiddag var jeg med min familie, far, bror, søster og svoger, ude at prøve grænser i KlatreAutomaten i Randers. Jeg har længe gerne ville besøge stedet, da jeg har fået det anbefalet af flere, så det var fedt at det endelig kunne lade sig gøre at samle tropperne til lidt sjove søndags aktiviteter.

KlatreAutomaten er et indendørs klatreunivers med 17 forskellige aktiviteter i op til 16 meters højde, så der er adrenalin og udfordringer for ethvert niveau. Jeg elsker at tilbringe tid med min familie, men jeg kan især godt lide, når det kan kombineres med aktivt samvær, som her, hvor vi bliver udfordret og får rørt vores kroppe. Træning er bare så meget sjovere, når det kan leges ind!

Udover den traditionelle klatrevæg, var der også andre sjove og alternative muligheder for at prøve grænser som eksempelvis på møbel-væggen, i reb eller på traktordæk.
For mig personligt var den største udfordring klart at overvinde frygten for at “kaste sig ud” i den automatiske sikring (deraf navnet – KlatreAutomaten), som langsomt firer en ned, når man slipper væg eller aktivitet. Når man hænger der i 16 meters højde og skal give slip, fik jeg seriøst nerver på, men jeg slap heldigvis uden nogen skræmmer og det var fedt, når springet var taget.

Om man er afsted som venneflok, med arbejdskollegaerne, på polterabend eller holder fødselsdag hos KlatreAutomaten er man garanteret en god oplevelse, som styrker samværet og jeg kan varmt anbefale at planlægge et besøg.
KlatreAutomaten befinder sig i den gamle silo på Hadsundvej 164a, 8930 Randers NØ og I kan finde priser og åbningstider på deres hjemmeside her klatreautomaten.dk

Tak for nogle underholdende timer!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På bondegårdsbesøg til Åbent Landbrug