A touch of Paris (+ rabatkode til Desenio)

Ny, flot sportskollektion fra EYDA ude nu

Som I måske husker, var jeg for lidt tid siden i studiet med søde Mette Lyngholm, for at tage billeder af hendes nye flotte og komfortable sportskollektion EYDA, som jeg har været så heldig at få lov at stå model for. Sitet er i dag åbnet for bestillinger og I kan nu besøge det lige her på eyda.dk og se de fine styles. Jeg er personligt helt vild med de grå seamless tights og den matchende top med indbygget sports-bh. Så behageligt og lækkert materiale det er designet i. Der er ingen tvivl om at det her tøj er designet af en der både har forstand på hvordan lækkert træningstøj skal føles, men også hvad der skal til for at det ser lækkert ud. Jeg synes det er så flot det hele!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A touch of Paris (+ rabatkode til Desenio)