Beautiful Greece

Efterår


Så er vi hjemme igen efter en dejlig ferie i Kretas varme. Som altid er ude godt, men hjemme bedst.

Vi kom hjem i torsdags og det har virkelig været skønt at have en lille forlænget weekend sammen hjemme inden hverdagen starter igen. Skønt med god tid til at “lande” og få pakket ud og vasket tøj osv. Det giver bestemt lidt ekstra overskud til den kommende uge.

Dagene har vi blandet andet brugt til fødselsdagsbrunch hos min far og så har vi været til Halloween i Djurs Sommerland, som var så gennemført og (u)hyggeligt pyntet op i hele parken. Det var virkelig hyggeligt og noget der gjorde stort indtryk på Havana.

Derudover har vi selv skåret græskar og haft et par hyggelige ture i skoven. Så vi har bestemt nået at få noget af den ‘klassiske’ efterårsferie-stemning med herhjemme fra. Har I også holdt fri med jeres børn i efterårsferien? 

Pssst …. hvis I smutter ind forbi min Instagram @emiliejacqueline har I lige nu chancen for at vinde den fine vinterjakke på billedet ovenfor fra Lille Nord i enten den rosa farve eller i navy blå. Så skynd jer ind at deltag! Vinderen trækkes d. 4. Nov.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beautiful Greece